WinterWarmte Mind-Walk op de Posbank

De natuur in, de Posbank op, ontspannen èn energie op doen. Op woensdag 12 en zaterdag 15 december kunt u mee met Mind-Walk WinterWarmte. In deze outdoor training wordt het innerlijk vuurtje opgestookt met fijne bewegingsseries en met loop- en mediatieoefningen de rust weer opgezocht. Het thema warmte gaat over de warmte in jezelf en de warmte die voelt voor de mensen en voor de dingen om je heen. Koud buiten in december? Wel nee. Met de juiste kleding en oefeningen die het vuurtje binnenin lekker opstoken geeft de buiten training je energie maar ook rust en kalmte.

Mind-Walk is een mindfulness-based trainingsprogramma waarin wandelen wordt afgewisseld met soepele bewegingsserpies, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het is een veilige effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren. Het is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditie-niveaus.

Loop je mee?

Je kunt meedoen aan deze Thema Walk op woensdag 12 december en zaterdag 15 december om 9.30 uur op de Posbank. We zijn ongeveer anderhalf tot 2 uur weg.

Vooraf aanmelden bij Ingrid Kooijman, gecertificeerd Mind-Walk trainer: ik@ingridkooijman.nl of een appje naar 06-16812427 met je e-mailadres. Vertrekpunt: afhankelijk van weer en route, in de omgeving van Paviljoen de Posbank

Kosten: 15,00 incl. thee en wat lekkers en materialen.