Ik wil Bewegen

Je kunt hier binnenkort het beweegaanbod binnen de gemeente Doesburg vinden. We zijn op dit moment bezig om dit gedeelte in te richten, nog even geduld a.u.b.

Deze pagina geeft een overzicht van de sport- en beweegmogelijkheden in Doesburg. Je kunt zoeken op leeftijd en op gezelschap. Er is vast een activiteit die past bij je interesse en mogelijkheden. Plezier hebben in de activiteit is wat ons betreft belangrijk. Ontdek dus wat je leuk vindt. Een mooie bijkomstigheid van samen bewegen of sporten is het leggen of versterken van sociale contacten.

 

8 Sporten

Dans
Dans

In de gemeente Doesburg hebben we verschillende dansscholen. Elk met een uniek aanbod. Wil je meer weten over de dansschool, klik dan op de button voor meer informatie.

Lees meer
Bewegen Op Muziek (BOM)
Bewegen Op Muziek (BOM)

Bewegen op muziek kun je doen bij De Beweegpraktijk. De Beweegpraktijk is geen sportschool, maar een meer persoonlijke manier van sporten met leeftijdsgenoten op muziek. Klik voor meer informatie op de button.

Lees meer
Waterpolo
Waterpolo

Waterpolo is eigenlijk de “natte” variant van handbal. Ook hier spelen twee teams van zeven spelers tegen elkaar: zes veldspelers en een keeper en het gaat uiteraard om het team dat de meeste doelpunten maakt. Klik voor meer informatie op de button

Lees meer
Wedstrijdzwemmen
Wedstrijdzwemmen

Wil je graag in het water zijn, aan je conditie werken en lijkt het je leuk om het in een wedstrijd op te nemen tegen leeftijdsgenoten, dan is wedstrijdzwemmen écht iets voor jou!  Zwemmen is een sport waarbij het gehele lichaam wordt gebruikt, zowel lichamelijk als g..

Lees meer
Badminton
Badminton

Badminton Vereniging Doesburg is een  vereniging  gefundeerd op drie stevige pijlers, namelijk jeugd, recreanten en prestatiegerichte spelers. Elk van deze drie pijlers is voor ons belangrijk, daarmee zijn wij niet echt een “wedstrijdvereniging” of een &l..

Lees meer