We gaan weer starten met de Sjors Buitenbende in Doesburg!

Ook dit schooljaar organiseert Doesburg beweegt weer 4x per week de Sjors Buitenbende op de Doesburgse schoolpleinen. Een uur bewegen met veel plezier, geheel gratis. Op dinsdag, donderdag en vrijdag staan we gelijk na school op één van de schoolpleinen. Lees verder voor de tijden en locaties.

4x per week staan we voor alle kinderen uit groep 3 t/m 8 op de schoolpleinen met de Sjors Buitenbende. De Sjors Buitenbende is gelijk na school een uur bewegen met veel plezier. De stagiaires van de Hogeschool Arnhem Nijmegen, die ook lesgeven op de scholen in de gymles, verzorgen de Sjors Buitenbende. Ze worden hierin begeleid door de basisscholen en de Buurtsportcoach Onderwijs, Ivet Harperink.  Op basisscholen de Anne Frank en de Wetelaar is de Sjors Buitende al gestart en vanaf de 2e week van oktober starten we ook op de Horizon Stad en de Horizon Ooi.

Doesburg beweegt staat op onderstaande momenten klaar om met iedereen die zin heeft te gaan bewegen. Bewegen met veel plezier staan centraal. Samen gaan we voetballen, basketballen, hockeyen, tikkertje spelen, touwtjespringen, tientellen in de rimboe spelen en nog veel meer. Heb je ideeën? Laat het weten.

Deelname is gratis, maar op eigen risico. Onderstaande momenten kun je Doesburg beweegt op de schoolpleinen vinden. We zijn er altijd, ook bij slecht weer, alleen niet in de schoolvakanties. 

  • Dinsdag - 14.30 uur tot 15.30 uur - Schoolplein Anne Frank
  • Donderdag - 14.00 uur tot 15.00 uur - Schoolplein Horizon Stad
  • Donderdag - 14.00 uur tot 15.00 uur - Schoolplein Wetelaar
  • Vrijdag - 14.00 uur tot 15.00 uur - Schoolplein Horizon Ooi

Voor meer informatie ga naar www.doesburgbeweegt.nl of neem contact op met Ivet Harperink van Doesburg beweegt via ivet@doesburgbeweegt.nl of telefoonnummer 06 295 17 973.