Uitstel Diabetes Challenge Doesburg

De Bas van de Goor Foundation heeft vanwege alle ontwikkelingen rondom het coronavirus maatregelen genomen. Zoals zij ook op hun website vermelden: “Op dit moment zorgt het coronavirus voor een grote belasting op iedereen die in de zorg werkzaam is. Wij begrijpen dat de aandacht nu uitgaat naar andere zaken dan de organisatie van een lokale challenge. Daarnaast is het organiseren van informatie- en wandelbijeenkomsten de komende weken af te raden. Dat geldt zeker voor de kwetsbare doelgroep die we met de Nationale Diabetes Challenge en de Nationale COPD challenge bereiken. Daarom maken wij graag even een pas op de plaats.”

De organisatie van de Diabetes Challenge in Doesburg heeft dan ook besloten om de start van de Challenge uit te stellen. De informatie avond van dinsdag 14 april en de wandeltrainingen die zouden starten vanaf dinsdag 28 april gaan niet door. Afhankelijk van de ontwikkelingen de komende tijd zal er een nieuwe planning komen voor de informatiebijeenkomst en de start van de wandelingen.

Houd de pagina’s van PlusFit, Doesburg Beweegt, Uniek Sporten en de lokale kranten in de gaten voor een nieuwe planning.