Sport- en Beweegakoord Gemeente Doesburg

De afgelopen maanden hebben we samen hard gewerkt aan het sport- en beweegakkoord. We hebben gedroomd, gesproken en gediscussieerd over sport en bewegen in Doesburg. Met gepaste trots presenteren wij u bij deze het officiële sport- en beweegakkoord. We hopen dat u zich in het document herkent en dat u er net zo enthousiast over bent als wij.

Dit sport- en beweegakkoord hebben we samen gemaakt. Het is het eindproduct van uw en onze inspanningen. Maar hiermee is het werk nog niet gedaan. Nu gaat het pas echt beginnen! Vanaf dit moment kunnen we samen aan de slag om de acties uit het akkoord op te pakken en de ambities waar te maken.

Doet u mee?
Zonder u kunnen we onze gezamenlijke dromen niet realiseren. We hopen dat u het sport- en beweegakkoord ondersteunt en dat u wilt helpen om één of meerdere ambities te realiseren. De eerste organisaties hebben hun medewerking al toegezegd. Doet u ook mee? Met uw handtekening geeft u aan een actieve bijdrage te willen leveren aan de uitvoering. Dat kan zijn door gewoon mee te denken, kennis te delen, mankracht te leveren, financieel te ondersteunen of op een andere wijze die u passend lijkt.

We kunnen helaas niet bij elkaar komen om het sport- en beweegakkoord gezamenlijk te ondertekenen. Daarom doen we dat digitaal. Maar we vinden het wel belangrijk dat het sport- en beweegakkoord een gezicht krijgt. Letterlijk. Wilt u het akkoord ondertekenen? Het formulier is onderaan te downloaden. Print deze na het downloaden uit en onderteken deze. Maak vervolgens een selfie met dit formulier en stuur deze op. Zo geven we het akkoord een lokaal gezicht.

Heeft u geen printer? Geen probleem! Zet uw handtekening op een wit vel papier en maak hiermee de selfie.
Benieuwd naar de selfies van anderen? Op pagina 37 van het akkoord vindt u een overzicht met selfies van de partijen die al getekend hebben.

Het formulier voor ondertekening van het sport- en beweegakkoord kunt u downloaden via de button onderaan. U kunt uw handtekening en selfie insturen tot woensdag 17 juni door te mailen naar annemiek.van.de.grint@geldersesportfederatie.nl. Vermeld daarbij namens welke organisatie u ondertekend.

Gezamenlijke kick-off
We willen het sport- en beweegakkoord feestelijk aftrappen, maar de huidige omstandigheden laten dat op dit moment nog niet toe. We hopen dat dit na de zomer wel mogelijk is. Rondom de start van het nieuwe sportseizoen (september 2020) organiseren we een kick-off. Om terug te blikken op het traject, maar vooral om vooruit te kijken naar de uitvoering en de partijen waarmee we dit samen oppakken. We hopen u dan ook te zien. Een uitnodiging voor deze kick-off volgt op een later moment.