Online sessie: Gehandicaptensport opstarten na corona - met creatief denken

Sommige sportaanbieders hebben door de coronaperiode voor langere tijd stilgelegen. Misschien heb je daardoor sommige leden een jaar lang niet gezien, zijn er leden afgehaakt of wil je ze gewoon een tof ontvangst aanbieden als de lessen weer beginnen?

Uniek Sporten regio Arnhem organiseert dan ook in samenwerking met Start2Create de online sessie 'Gehandicaptensport opstarten na corona - met creatief denken'. In deze twee online sessies ontdek je kansen om sporters met een beperking te binden aan jouw club. Je kijkt met andere ogen naar beleving, ontvangst, het werven en het behouden van sporters met speciale behoeftes. Dat doen we alleen niet op een manier die je wellicht verwacht. We zetten je brein op scherp met creatief denken. Door vaste denkpatronen te doorbreken kom je vanuit onverwachte hoek tot unieke en praktische ideeën. Ook leer je hoe je het anders denken samen met anderen kan doorzetten tot ver na deze sessies. Interactie, snelheid en een lach gegarandeerd. 

Kortom, middels deze twee sessies zorgen we ervoor dat jij helemaal klaar bent om na de zomervakantie weer met frisse ideeën van start te gaan!

Meer informatie
Wil je alvast meer ontdekken over creatief denken? Kijk dan hier.
Een van de tools die we inzetten is de Rode Kaart. Wil je deze alvast downloaden? Dat kan hier.

Inschrijven?

De sessies zijn op maandag 5 juli en maandag 12 juli. 

Tijden zijn van 19.30 tot 21.30. Inloggen kan vanaf 19.15.

Er wordt voorrang gegeven aan sportaanbieders afkomstig uit de regio Arnhem

Aanmelden kan via j.harteman@unieksporten.nl

We werken met vraagstukken uit de groep. Sluit je aan? Mail dan je vraag alvast mee met je aanmelding. Tip: begin je vraag met ‘hoe’.

Deelname is gratis

De sessies worden begeleid door Kyra en Etienne van Start2Create.