Kick-Off Sjors Sportief en Sjors Creatief 2020

Vanaf woensdag 4 maart 15.00 uur kunnen alle Doesburgse kinderen uit groep 1 tot en met 8 van het basisonderwijs zich weer opgeven voor hun favoriete kennismakingsactiviteit op het gebied van sport en creativiteit. Doesburg Beweegt heeft er weer voor gezorgd dat Sjors Sportief en Sjors Creatief dan weer van start kunnen gaan.

Met de projecten Sjors Sportief en Sjors Creatief kunnen kinderen kennismaken met maar liefst 30 verschillende aanbieders die samen 56 verschillende kennismakingsactiviteiten zullen aanbieden. Op dinsdag 3 of woensdag 4 maart krijgt elke kind het Sjors Scholenboekje met het volledige aanbod.

De eerste activiteiten starten in maart, anderen later in 2020. Alle kinderen en hun ouders worden het hele jaar op de hoogte gehouden van het aanbod.

Inschrijven

Kinderen kunnen zich vanaf 4 maart om 15.00 uur gaan inschrijven voor de sportieve- of creatieve kennismakingsactiviteiten. Dit kunnen ze doen door naar de website www.sjorssportief.nl te gaan. Hier kan een keuze gemaakt worden tussen Sjors Sportief en Sjors Creatief en de bijbehorende activiteit. Inschrijven kan alleen via de website.  Van kinderen die ingeschreven zijn, wordt verwacht dat ze ook daadwerkelijk aanwezig zijn als de activiteit start.

Doesburg Beweegt!

Voor vragen of informatie kunt u terecht bij Doesburg Beweegt via ward@doesburgbeweegt.nl of telefoon 06 372 83 518.