Gratis sporten met de naschoolse sportactiviteiten van Doesburg Beweegt

De aankomende weken organiseert Doesburg Beweegt verschillende naschoolse sportactiviteiten in Doesburg. We zijn drie keer per week te vinden op de schoolpleinen van de Doesburgse basisscholen met de Sjors Buitenbenden en op de vrijdagmiddag met de Sportinstuif op het Sportpark Doesburg.

Vier keer per week staan we voor alle kinderen uit groep 3 t/m 8 klaar met verschillende sportieve activiteiten. Op de schoolpleinen met de Sjors Buitenbende en één keer per week op het Sportpark Doesburg. De stagiaires van de Hogeschool Arnhem Nijmegen en van het Graafschap College Sport & Bewegen, die ook lesgeven op de scholen in de gymles, verzorgen de Buitenbende en sportinstuif. Ze worden hierin begeleid door de basisscholen en de Buurtsportcoach Sport en Onderwijs, Ivet Harperink.

Doesburg Beweegt staat op onderstaande momenten klaar om met iedereen die zin heeft te gaan bewegen. Bewegen met veel plezier staat centraal. Samen gaan we voetballen, basketballen, hockeyen, tikkertje, touwtjespringen, en bijvoorbeeld tientellen in de rimboe spelen. Heb je ideeën? Laat het weten.

Deelname aan de naschoolse sportactiviteiten is gratis, maar op eigen risico. Hou je goed aan de landelijke corona maatregelen, heb je klachten, blijf dan thuis.

Onderstaande momenten kun je Doesburg Beweegt met de Sjors Buitenbende op de schoolpleinen vinden. We zijn er altijd, ook bij slecht weer!   

  • De Anne Frank school - Dinsdag 14.30 - 15.30 uur (tot 15 juni )
  • De Wetelaar - Donderdag 14.00 - 15.00 uur (tot 17 juni )
  • De Horizon - Donderdag 14.00 - 15.00 uur (tot 21 juli )

Sportinstuif

  • Sportclub Doesburg - Vrijdag 15.00 - 16.00 uur (tot 22 juli )

Kijk voor het programma van de sportinstuif www.actiefindoesburg.nl. Opgeven voor de sportinstuif is verplicht en kan ook op deze website.

Voor meer informatie neem contact op met Ivet Harperink van Doesburg beweegt via ivet@doesburgbeweegt.nl of telefoonnummer 06 534 42 199