Doesburg Beweegt geeft cadeau voor het nieuwe schooljaar!

Het is een hele overstap om van groep 2 naar groep 3 te gaan. Opeens ben je geen kleuter meer. Een andere klas, een andere juf, andere leerstof en je gaat van het speellokaal naar de grote gymzaal. Een heel groot verschil en een beleving voor velen. Om deze overgang nog meer in het zonnetje te zetten heeft Doesburg Beweegt aan het eind van vorig schooljaar alle kinderen uit groep 2 een gymtas cadeau gegeven.

Afgelopen schooljaar was een bijzonder jaar en dan ga je nu naar groep 3. Niet meer in het kleuterlokaal met de speelhoek, maar je eigen tafeltje. Na de zomervakantie ook niet meer in je ondergoed gymmen, maar in de grote gymzaal met gymkleding. Vanuit Doesburg Beweegt hebben we daarom alle kinderen die van groep 2 naar groep 3 zijn gegaan een gymtas aangeboden met daarop onze sportieve vriend Sjors! Het beroemde mannetje van Sjors sportief. Een tas waar je al je spullen in kwijt kan en waar een speciaal plekje is gereserveerd voor de naam. De juffen hebben de tasjes aan het eind van vorig schooljaar met de rapporten uitgedeeld.

Nog geen tasje ontvangen, neem dan contact op met Ivet Harperink van Doesburg Beweegt via ivet@doesburgbeweegt.nl of telefoonnummer 06 534 42 199.