Doesburg Beweegt brengt je ook nu in beweging

Zoals je weet kunnen sportactiviteiten, evenementen en bijeenkomsten op dit moment niet door gaan vanwege het Coronavirus.  Graag willen we wel helpen om ervoor te zorgen dat je thuis op een leuke manier blijft bewegen. Dit is super belangrijk in deze moeilijke tijd, voor je eigen gezondheid, maar ook voor je plezier.

 

Onze Buurtsportcoach Ivet draagt daar samen met alle gymmeesters en juffen van het Graafschap College en de Hogeschool Arnhem Nijmegen graag aan bij. Op ons YouTube kanaal kun je verschillende filmpjes vinden om lekker in beweging te komen. Gebruik de bingokaart om leuke prijzen te winnen. Stuur een foto van je bingo of volle kaart naar ivet@doesburgbeweegt.nl

 

Vanaf 13 april starten we ook met digitale gymlessen via dit YouTube kanaal. Iedere dag plaatsen we instructiefilmpjes voor kinderen van 4- 12 jaar. In deze filmpjes krijgen ze te maken met bijvoorbeeld; balanceren, springen, hardlopen, mikken, jongleren, doelspellen en bewegen op muziek. Natuurlijk is dit erg leuk om te doen en ook nog eens heel zinvol.

 

Doesburg Beweegt wenst jullie heel veel succes en plezier met alle filmpjes en gymlessen. Deze zijn ook te vinden op onze Facebookpagina en op de website www.doesburgbeweegt.nl. Stuur je ons een leuke foto of filmpje? We zien graag met hoe veel plezier jullie hard aan het werk zijn. Heb je zelf een leuke challenge en wil je ons uitdagen, laat het weten en stuur ze naar ivet@doesburgbeweegt.nl.