Dit schooljaar weer Sjors Sportief & Sjors Creatief in de gemeente Doesburg

Oproep aan aanbieders van activiteiten om zich aan te melden

Sjors Sportief & Sjors Creatief lieten afgelopen schooljaar weer ruim 600 basisschoolkinderen kennismaken met diverse sportieve en culturele activiteiten binnen de gemeente Doesburg. Sjors wordt elk jaar weer populairder onder de basisschooljeugd en daarom wil de gemeente Doesburg natuurlijk ook dit schooljaar de kinderen weer de kans geven om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het sportieve en creatieve aanbod binnen de gemeente. Hoe gaaf is het om te ontdekken waar je talenten liggen en wat je leuk vindt om te doen.

Alle aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun activiteit te promoten in het kleurrijke Sjorsboekje en op de website  www.sjorssportief.nl of www.sjorscreatief.nl. Via de deze sites kunnen de kinderen zich vervolgens digitaal inschrijven voor de activiteiten.

Nieuw Sjors Scholenboekje

Alle kinderen uit het basisonderwijs ontvangen in de week voor de kick-off datum het Sjors Scholenboekje en mogen van af de kick-off datum, 26 februari 2020, één (of meerdere) kennismakingsactiviteiten uitkiezen, waar zij enkele naschoolse introductielessen kunnen volgen op locatie van de (sport)verenigingen. Vaak gratis krijgen zij de kans een kijkje in de keuken te nemen bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn.

Meld uw activiteit ook aan!

Sjors Sportief & Sjors Creatief stimuleren kinderen om een structurele actieve deelname te bewerkstelligen. Hiervoor hebben wij alle aanbieders nodig. Uw activiteit wordt uiteindelijk geplaatst in een prachtig wervend boekwerk. Dit Sjors boekje wordt in februari 2020 op alle basisscholen in de gemeente Doesburg verspreid. Erg goede promotie dus voor uw vereniging/organisatie!

Meld uw kennismakingsactiviteit vanaf vandaag aan op www.actiefindoesburg.nl, aanmelden kan tot en met 21 januari 2020.

Meer informatie?

Dit kan natuurlijk, neem dan contact op met Ward Terpstra van Doesburg Beweegt via ward@doesburgbeweegt.nl of telefoonnummer 06 372 83 518.