Ward Terpstra

Mijn naam is Ward Terpstra en ik ben de coördinator van de Buurtsportcoaches binnen de gemeente Doesburg. Ik word door de gemeente ingehuurd om het team aan te sturen en de kwaliteit te bewaken van de projecten die wij gezamenlijk realiseren.

Daarnaast geef ik de gemeente advies op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. Welke vraagstukken liggen er binnen het werkveld en hoe kan de gemeente hier op inspelen. Gezamenlijk formuleren we een plan van aanpak en koppel ik dit terug naar de praktijk.    

Tevens richt ik me ook op de realisatie van verschillende projecten zoals de Fitheidstest voor 55+, het kennismakingsproject voor basisschoolleerlingen genaamd Sjors Sportief, de laagdrempelige wandelactiviteit de Nationale Diabetes Challenge, zorg ik voor het programma tijdens de Nationale Sportweek en hou ik me bezig met Verenigingsondersteuning.

Mochten er vragen zijn over activiteiten die wij als Doesburg Beweegt realiseren neem dan via onderstaande gegevens contact met me op.

Je kunt mij van maandag tot en met vrijdag bereiken via telefoonnummer 06 372 83 518 of stuur een mail naar ward@doesburgbeweegt.nl.