Young Summer Events geslaagd

De hele zomervakantie lang waren op de Linie in Doesburg vele jeugdigen te vinden. Zij kwamen af op de vele activiteiten die tijdens de tweede editie van De Linie Young Summer Events zijn georganiseerd.

Alhoewel de warmte soms vroeg om enige aanpassing waren er zes weken lang iedere dinsdag en vrijdag activiteiten waar de bezoekers aan meededen. De activiteiten bestonden ondermeer uit het klauteren op een klimmuur, een watergevecht, een escaperoom bouwen, een fortnitegametoernooi, een demonstratie van politie en brandweer, slijm maken en de afsluiting met de bungeetrampolines. Niet alleen jonge inwoners uit Doesburg bezochten de activiteiten, ook waren er diverse toeristen aanwezig, er waren zelfs deelnemers uit Denemarken. Pascal Derksen van Jongerencentrum 0313 kijkt met een goed gevoel terug op De Linie Young Summer Events; “Wanneer een bezoeker tegen je zegt dat hij door deze activiteiten een leuke vakantie heeft, dan word ik daar harstikke blij van”. “Wij zien er nu al naar uit om samen met diverse partners ook in de herfstvakantie weer een toffe vakantie vol activiteiten te organiseren”.

De organisatie bedankt alle bezoekers voor hun komst en natuurlijk ook een woord van dank voor alle partners die een bijdrage hebben geleverd om hier een succes van te maken. De Linie Young Summer Events zijn tot stand gekomen door een samenwerking tussen Doesburg beweegt, Jongerencentrum 0313, Buurtacademie Doesburg en Bibliotheek West-Achterhoek.