Ward zal SoVa training gaan verzorgen voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar

Ward Terpstra houdt een informatiebijeenkomst voor zijn sociale vaardigheidstraining voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar uit Doesburg. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 22 januari 2019 van 16.00 uur tot 17.00 uur op basisschool de Wetelaar in Doesburg.

Onze Sociale Vaardigheidstraining is een bijzonder programma, het onderscheidt zich van andere programma’s. Ward heeft een training ontwikkeld die naar zijn gevoel het maximale uit het kind kan halen. Door sport en spel als middel te gebruiken voelen kinderen zich eerder op hun gemak, gaan ze met plezier naar de training en kan je zonder al te veel te focussen op het “probleem”, toch met de hele groep aan dit “probleem” werken. Door je veilig te voelen en andere toe te laten kun je samen “problemen” aanpakken.

We starten met een informatiebijeenkomst om te kijken of de training geschikt is voor het kind. Na deze introductie kunnen kind en ouders beslissen of ze willen deelnemen aan het twaalf weken durende programma, de wil van het kind is hierin leidend. De informatiebijeenkomst is gratis, voor de training vragen we een bijdragen van 30,25 euro per deelnemer.  

Opgeven voor de informatiebijeenkomst kan door een mail te sturen naar info@wardkindercoaching.nl. Opgeven kan tot en met 20 januari 2019. Er kunnen maximaal 12 kinderen deelnemen aan de training dus wees er snel bij.

Locatie:           Speelzaal in Basisschool De Wetelaar, Zanderskamp 95

Informatie:      Ward | Kindercoaching, Ward Terpstra, 06 372 83 518, info@wardkindercoaching.nl