Verkiezing fitste juf en meester van Gelderland!

Wij dagen alle juffen en meesters van basisscholen in Gelderland uit om mee te doen aan de verkiezing van fitste juf en meester 2017! De verkiezing is onderdeel van de Nationale Sportweek die van 9 t/m 17 september plaatsvindt.

De opdracht voor dit jaar is om zo lang mogelijk te planken (Google even als je niet weet wat dat is! Of bekijk het filmpje met Jochem van Gelder die het planken probeert). Meedoen is eenvoudig en kost weinig tijd. De poging kan bijvoorbeeld goed tijdens een pauze gedaan worden. De score indienen kan tussen 1 en 12 september, via een formulier op de site.  

Aanmelden
Meld snel je school aan op de website van de Nationale Sportweek. De eerste tien scholen die zich aanmelden krijgen een zomerfit pakket. Planken is leuk, maar vergt wel oefening. Thuis, op school met de kinderen in de klas of midden in het bos. Elk goed verhaal over de leerkracht en wat met trainen te maken heeft, verdient bonuspunten. Ook foto’s of –video’s van de school leveren extra punten op. Op 20 september komt Jochem van Gelder de prijs overhandigen aan de fitste juf of meester. Snel aan de planking training dus!