Sponsorloop voor het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds Doesburg

7 JUNI is geannulleerd, maar lees verder voor de nieuwe datum

Doesburg Beweegt organiseert een sponsorloop voor het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds in Doesburg. De sponsorloop wordt gehouden op woensdag 28 juni 2017 in de Beumerskamp. Iedereen is vanaf 15.00 uur welkom.   

 

Alle kinderen uit groep 3 t/m 8 mogen op woensdag 28 juni om 15.00 uur naar de Beumerskamp komen om geld in te zamelen voor het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds Doesburg. We lopen in

20 minuten zo veel mogelijk rondjes van iets minder dan 100 meter. Er hoeft niet continu hardgelopen te worden, even rustig lopen en gebruik maken van de aanwezige pitstop behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds Doesburg

De sponsorloop is bedoeld om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds in Doesburg. Beide fondsen zorgen ervoor dat kinderen die weinig financiële middelen hebben thuis, toch mee kunnen doen met hun leeftijdsgenootjes. Ze kunnen financiële ondersteuning krijgen voor het lidmaatschap van een sportvereniging, het behalen van het diploma A of bijvoorbeeld muziek of theaterlessen. Alle kinderen moeten mee kunnen doen! Meer informatie kun je vinden op de vernieuwde site van Doesburg Beweegt onder het kopje Minima.

 

Langs de deuren

In de weken voor de sponsorloop zullen kinderen langs de deuren gaan om zoveel mogelijk sponsoren te vinden. Er kan op twee manieren gesponsord worden: voor een vast bedrag of per rondje met een maximaal bedrag. Is er gekozen voor een vast bedrag dan kan dit bedrag gelijk meegeven worden, voor de andere bedragen komen de kinderen de week na de sponsorloop langs de deuren.

 

Opgeven

In de klassen ontvangen je een sponsorformulier. Ga langs de deuren en kom 28 juni naar sporthal Beumerskamp.

 

Meer informatie

Mochten er vragen zijn kun je bellen met Ward Terpstra van Doesburg Beweegt via telefoonnummer 06 372 83 518 of stuur een mail naar ward@doesburgbeweegt.nl