Kick-Off Sjors Sportief en Sjors Creatief

Vanaf woensdag 20 september 15.00 uur kunnen alle Doesburgse kinderen uit groep 1 tot en met 8 van het basisonderwijs zich weer opgeven voor hun favoriete kennismakingsactiviteit op het gebied van sport en creativiteit. 0313 Doesburg en Doesburg beweegt hebben er gezamenlijk weer voor gezorgd dat Sjors Sportief en Sjors Creatief dan weer van start kunnen gaan.

 

Met de projecten Sjors Sportief en Sjors Creatief kunnen kinderen kennismaken met maar liefst 35 verschillende aanbieders die samen 150 verschillende kennismakingsactiviteiten zullen aanbieden. Op donderdag 14 of vrijdag 15 september krijgt elke kind het Sjors Scholenboekje met het volledige aanbod. Voorbeelden zijn atletiek, freerunning, rugby, fotografie, muziek en cup cakes maken. De eerste activiteiten starten in oktober. Anderen in het voorjaar 2018. Alle kinderen en hun ouders worden het hele jaar op de hoogte gehouden van het aanbod.

 

Inschrijven

Kinderen kunnen zich vanaf 20 september om 15.00 uur gaan inschrijven voor de sportieve- of creatieve kennismakingsactiviteiten. Dit kunnen ze doen door naar de website www.sjorssportief.nl te gaan. Hier kan een keuze gemaakt worden tussen Sjors Sportief en Sjors Creatief en de bijbehorende activiteit. Inschrijven kan alleen via de website.  Van kinderen die ingeschreven zijn, wordt verwacht dat ze ook daadwerkelijk aanwezig zijn als de activiteit start.

 

Doesburg Beweegt!

Voor vragen of informatie kunt u terecht bij Doesburg Beweegt via ward@doesburgbeweegt.nl of telefoon 06 372 83 518.