Gezonde Kookworkshop

Heerlijke gerechten uit het seizoen, verantwoorde hapjes met een gezonde knipoog en het plezier om het samen te bereiden en op te eten geven de workshop een ontspannen karakter. Tussen het koken en eten door delen de ervaren chef en diëtist hun kennis over voeding waarbij vooral wordt uitgegaan van de toepasbaarheid en budget.

Schrijf je in voor de gezonde kookworkshop

Wil je leren om te variëren in de keuken met gezonde producten en dit smaakvol te bereiden? Dan is deze workshop perfect voor jou! Chef Tjako Reurslag van Cambio Keuken en Diëtist Susanne Boks en Inge Polman van Voeding en Zo zullen deze workshop begeleiden. De workshop start met theorie over gezond koken en wat dat voor jou kan betekenen. Vervolgens ga je samen aan de slag en eet je de gekookte gerechten gezellig op.

Drie data voor de zomer

  • Maandag 12 juni
  • Maandag 10 juli

Om 16.00 uur starten we met de kookworkshop in de keuken van IJsselzicht in Doesburg. De kookworkshop duurt ongeveer 2,5 uur.

Aanmelden

De workshop is gratis en iedereen is welkom, maar laat wel even weten dat je komt. Dit kan door een mail te sturen naar ward@doesburgbeweegt.nl. Voor elke workshop moet u zich apart aanmelden.

Er zijn op dit moment alleen nog 2 plekken beschikbaar voor 10 juli, dus wees er snel bij.

Meer informatie en/of opgeven

Ward Terpstra, ward@doesburgbeweegt.nl – 06 372 83 518

www.doesburgbeweegt.nl