Doesburgse jongere, kom in beweging!

Ben je tussen de 12 en 21 jaar en woon je in Doesburg? Dan heb je nu de kans om met een sporten kennis te maken! De Buurtsportcoach voor jongeren, Thijs Pothoff, organiseert een heleboel beweeg- en sportactiviteiten.

Zo kun je elke donderdagmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur sporten bij 0313. Plezier en bewegen staan hier voorop! Aanmelden is niet nodig, doe gewoon mee! Trouwens, bij 0313 Doesburg zijn er nog veel meer manieren om in beweging te komen. Kom gewoon eens langs.

Ook gaat Thijs elke laatste week van de maand langs bij een sportaanbieder in Doesburg. Jij kunt met hem mee! Zo kun je gratis kennismaken met allerlei sporten in Doesburg. In de week van 26 t/m 30 maart kun je meegaan naar I Am Sports. Check snel de website van Doesburg Beweegt (www.doesburgbeweegt.nl) voor het programma. Waar hij nog meer naar toe gaat, kun je te weten komen via sociale media van Doesburg beweegt en jongerencentrum 0313.

Tijdens alle schoolvakanties gaat Thijs samen met verschillende jongeren een sportevenement organiseren. Wil je ook wel eens de kans krijgen om een evenement te organiseren of gewoon lekker meedoen, laat het ons weten.

Wil je aanhaken bij één van de activiteiten van de Buurtsportcoach Jongeren? Heb je ideeën of wil je wel eens een evenement organiseren? Neem dan contact op met Thijs Pothoff, via telefoonnummer 06 14413957 of emailadres t.pothoff@cambio.nl

Kom in beweging en doe lekker mee!