Continuering Sjors Sportief & Sjors Creatief in Doesburg

Oproep aan aanbieders van activiteiten om zich aan te melden

Sjors Sportief & Sjors Creatief lieten dit schooljaar weer ruim 500 basisschoolkinderen kennismaken met diverse sportieve en culturele activiteiten binnen onze gemeente. Sjors wordt elk jaar weer populairder onder de basisschooljeugd en daarom wil de gemeente Doesburg dit natuurlijk graag continueren. Hiermee krijgen de kinderen de kans op laagdrempelige wijze kennis te maken met naschoolse activiteiten binnen de gemeente. Alle aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun activiteit te promoten in het kleurrijke Sjorsboekje, waar kinderen zich vervolgens digitaal voor kunnen inschrijven.

Bewezen formule

Sjors Sportief & Sjors Creatief is inmiddels in ruim 60 gemeenten een bewezen formule en bestaat uit een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem voor kinderen en verenigingen/aanbieders. Om nog beter in te spelen op de beleving van het kind, is er een ‘mascotte’ gekoppeld aan de kennismakingsactiviteiten, zoals genoemd: Sjors!

Alle kinderen uit het basisonderwijs ontvangen in het nieuwe schooljaar het Sjorsboekje en mogen één (of meerdere) cursussen uitkiezen, waar zij enkele naschoolse introductielessen kunnen volgen op locatie van (sport)verenigingen. Vaak gratis krijgen zij de kans een kijkje in de keuken te nemen bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn.

Meld uw activiteit ook aan!

Sjors Sportief & Sjors Creatief stimuleren kinderen om een structurele actieve deelname te bewerkstelligen. Hiervoor hebben wij alle aanbieders nodig. Uw activiteit wordt uiteindelijk geplaatst in een prachtig wervend boekwerk. Dit Sjors boekje wordt in september op alle basisscholen in de gemeente Doesburg verspreid. Erg goede promotie dus voor uw vereniging/organisatie!

Meld uw kennismakingsactiviteit vanaf vandaag aan op www.actiefindoesburg.nl

Meer informatie?

Neem contact op met Ward Terpstra via 06 372 83 518 of ward@doesburgbeweegt.nl