Rolstoeltraining maakt tijdens Nationale Sport Week kennis met sport!

Op 13 september is een groep enthousiaste mensen uit de brede regio Arnhem met de training rolstoelvaardigheid van start gegaan. De training is bedoelt voor mensen die in het dagelijks leven en/of tijdens sportactiviteiten gebruik maken van de handbewogen rolstoel. Tijdens de trainingen wordt er samen volop geoefend om optimaal gebruik te maken van je ADL-rolstoel en/of sportrolstoel. De training rolstoelvaardigheid wordt georganiseerd door Uniek Sporten regio Arnhem in samenwerking met Klimmendaal en Basketball Experience NL.

Tijdens de tweede training, die in de Nationale Sportweek viel, werd er voor het eerst kennisgemaakt met een rolstoelsport. Door Bocht18 werd een leuke en informatieve clinic gegeven op het buiten terrein van Klimmendaal. De komende trainingen zullen er ook clinics rolstoeldansen en rolstoelbasketbal gegeven worden en sluit de groep af met een training rolstoelvaardigheid in het centrum van Arnhem.

De training zat dit keer snel vol met deelnemers uit de gehele regio, wanneer Uniek Sporten weer een training rolstoelvaardigheid organiseert, wordt dit gecommuniceerd via onze website en nieuwsbrief.