Loop jij de 5 km mee met Doesburg Beweegt tijdens de Avondvierdaagse in Doesburg?

Op dinsdag 21 mei 2019 gaat de Avondvierdaagse Doesburg weer van start, tot en met vrijdag 24 mei kan iedereen deelnemen aan een evenement die bewegen, gezondheid, saamhorigheid en gezelligheid voorop hebben staan. Dankzij alle vrijwilligers, voor en achter de schermen, kan dit jaar met veel enthousiasme de Avondvierdaagse Doesburg weer georganiseerd worden.

Wij van Doesburg Beweegt willen jullie uitnodigen om samen met ons de 5 km te lopen. Lijkt het je leuk om met ons mee te lopen, stuur dan een mail naar info@doesburgbeweegt.nl en geef je op. Wij zorgen dat de inschrijving bij de Avondvierdaagse geregeld wordt.

Elke dag lopen er twee Buurtsportcoaches met je mee. Wil je samen met je vader, moeder, opa, oma of wie dan ook lopen? Geen probleem, laat het ons maar weten. Iedereen kan en mag met ons meelopen, maar we hebben voor kinderen zonder begeleiding maximaal 10 plekken beschikbaar. Doesburg Beweegt is niet verantwoordelijk voor de veiligheid van de deelnemers. 

Kosten

Laat je ons voor vrijdag 17 mei weten of je met ons meeloopt betaal je €2,50 zonder medaille en       €5,00 met medaille. Na 17 mei gaan beide prijzen met € 0,50 omhoog.

Start

Elke avond starten we vanaf 18.00 uur vanaf Sportpark Doesburg aan de Oranjesingel 22. Loop je met Doesburg Beweegt mee, verzamel dan bij de Waterfiets.

Doesburg Beweegt

Doesburg Beweegt deelt de mening van de organisatie van de Avondvierdaagse Doesburg dat de wandelsport een laagdrempelige en vooral gezellige activiteit is die verschillende doelgroepen gemakkelijk in beweging kan zetten, daarom gaan beide organisatie samen de wandelsport promoten. We hopen zo meer mensen te ondersteunen bij het starten om te gaan wandelen.

De organisatie van de Avondvierdaagse in Doesburg en Doesburg Beweegt hopen je op dinsdag 21 mei te mogen verwelkomen.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ward Terpstra van Doesburg Beweegt. Hij is te bereiken via telefoonnummer 06 372 83 518 en emailadres ward@doesburgbeweegt.nl.