De Doesburg Beweegt Groep

Sinds begin maart organiseert Doesburg Beweegt elke vrijdag tussen 11 en 12 uur de “Doesburg Beweegt groep” in de sporthal Beumerskamp. De Doesburg beweegt groep is een groep die zich richt op de 55-plusser die graag meer wil bewegen, maar hier om welke reden dan ook niet toe komt.

Onder het mom van sport en spel wordt er getracht meer laagdrempelig aanbod van bewegen aan te bieden in Doesburg. Een ieder kan zo op hun eigen niveau proberen om meer en vaker in beweging te zijn. De inhoud van de groep is iedere week anders en er wordt vooral geprobeerd om het bewegen zo leuk en makkelijk mogelijk te houden. Zo is er voor ieder wat wils op het gebied van bewegen.

Dit alles is onder begeleiding van buurtsportcoach Joost van der Kooij van Fysiotherapie Ruesink. Naast buurtsportcoach is Joost geriatriefysiotherapeut en als zodanig gespecialiseerd in het bewegen van de ouder wordende mens.

Ben je ook steeds van plan om meer in beweging te komen, maar komt het er iedere keer niet van. Of zie je er als een berg tegen op? Deelname aan de beweeggroep is vrijblijvend en de eerste twee keer mag je het gratis uitproberen. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Joost via joostvanderkooij@fysiotherapie-ruesink.nl