Cool 2B Fit gaat weer van start in Doesburg

Een sportief, leuk en leerzaam gezondheidsprogramma voor kinderen van 8 t/m 13 jaar en hun ouders. Lijkt het jou leuk om samen met je ouders van alles te leren over bewegen, eten en over jezelf, zodat het makkelijker en leuker wordt om gezonder te leven? Doe dan mee met Cool 2B Fit in de gemeente Doesburg.

We gaan onder begeleiding van een sportinstructeur en kinderfysiotherapeut op een leuke manier bewegen. We maken kennis met de verenigingen in Doesburg en gaan onze spierkracht en conditie verbeteren.

Daarnaast gaan we samen met een diëtist van alles leren over eten. Wat is gezond en hoe weet je wat er allemaal in je eten zit. We gaan ook aan de slag in een moestuin en gaan zelf koken.

We vinden het niet alleen belangrijk dat je lichamelijk lekker in je vel zit, maar ook mentaal. Samen met de kinder- en Jeugdtherapeut gaan bezig met het ontwikkelen van een positief zelfbeeld en leren we hoe om te gaan met anderen.

De activiteiten worden begeleid door het Cool 2B Fit team. In de gemeente Doesburg bestaat het Cool 2B Fit team uit Babette Werdmölder onze kinderfysiotherapeut, Ivet Harperink onze sportinstructeur, onze twee diëtisten Susanne Boks en Merle Leenders en de kinder- en Jeugdtherapeut Kristel Roes.

Ben je geïnteresseerd in dit leuke en leerzame programma meld je dan aan voor een intakegesprek. Voor meer informatie over het programma of om je aan te melden kun je contact opnemen met Babette Werdmölder via telefoonnummer 06 222 47 271 of mailadres info@kinderfysiodoesburg.nl.