Bij Ubbink Doesburg City Run hardlopen voor Stichting Gehandicapt Kind

Op zondag 2 juni gaat de tweede Ubbink Doesburg City Run van start. Vorig jaar was een groot succes met bijna 600 deelnemers, maar ook dit jaar wordt het weer een mooie dag! De run start bij de Martinikerk en neemt je mee langs de mooie historische binnenstad van Doesburg in 10, 5 of 2,5 kilometer. Dit jaar wordt het verder uitgebreid met een kidsrun, flipperrun en de familie-estafette. Op deze manier kan iedereen meedoen met de run.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit.

  • 10.00 uur 10 kilometer
  • 11.30 uur 5 kilometer
  • 12.30 uur 2,5 kilometer
  • 13.30 uur Kidsrun (2,5 kilometer)
  • 15.00 uur Flipperrun
  • 15.45 uur Familie estafette (4x250 meter)

Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind

Al het opgebrachte geld van deze dag gaat naar een goed doel. Het goede doel van dit jaar is de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK). NSGK maakt jaarlijks honderden projecten mogelijk voor kinderen en jongeren met een handicap. Bijzondere projecten die hen helpen zo zelfstandig en volwaardig mogelijk te leven.

Iedereen is welkom, doe jij ook mee?

Om dit doel extra te steunen is iedereen uitgenodigd om mee te doen! Zonder of met een handicap, of je nu een prothese hebt, een visuele beperking of je loop misschien met een racerunner, iedereen is welkom om mee te doen met de cityrun! Zo kan je samen met je vriend(in), zus, broer, vader, moeder, dochter, zoon, opa of oma meelopen of zelf samen aan de familie estafette deelnemen! Doe ook mee aan deze bijzondere run en meld je voor 1 juni via de website van de Doesburg City Run. Zo halen we zo veel mogelijk geld op voor dit mooie doel!